Monday, April 26, 2010

ALUMNI CERAI SEHATI BERDANSA

Waaa, kejam ke tajuk aku nih? Saje je nak kaitkan dengan entry Anne Ngasri dan Wafi bercerai.
Mana2 je kapel SB cerai, mesti mulut gatai je kata "Hmm,sorg lagi dr Sehati Berdansa cerai.."

So here goes the list--aku rasa aku susun betul kot:

ATILIA AND HUBBY

RADHI OAG DAN LIN

DIRA DAN ASH

ANNE DAN WAFI

Nota Kaki: jangan la Vee and Shidi cerai...I really like her,wlupun xbaper suka Shidi berlakon.hehe

9 comments:

  1. eh??dira n ash pon berpisah ker??

    ReplyDelete
  2. dah la..citer depa kuar dulu b4 anne wafi tu

    ReplyDelete
  3. salam,

    huhh..sm pndpt kita..knpe eh...jadi camtu?


    vee jnglah...feveret sungguh tu

    ReplyDelete
  4. klu vee,mmg isu gempar leee jadiknya

    ReplyDelete
  5. kene tuka program tu..

    setalak berjoget~

    mesti takde cerai2 dah

    ReplyDelete
  6. xmgkn vee n shidi cerai.. amin..huhu

    ReplyDelete
  7. huhu. artis, selalu sangat kisah macam ni. dulu masa kes cerai abby & norman yg first tu, terkejut sangat. bersyukur bila dah bersatu. tengok2 skrg???. adoiii

    ReplyDelete
  8. heheheh @~Bloggerina~ ada ke yang nak tgk datok ct n dato K join?

    Mesti takut artis2 nak join kalo terbaca entry ni..

    perkonsianku..


    renungan Jumaat

    ReplyDelete