Wednesday, July 21, 2010

ARIFFSHAH Kena Kutuk



Rasanya ramai kenal, tahu kewujudan blog AriffShah kan? He's among bloggers yang I read to know more about SEO, keywords or apa2 je yang berkaitan dgn dunia blog. I was surprised bila tengok ni:



(sila baca dari bawah ke atas ye)

Ada yang perasan Ariffshah kena kutuk tak selain Suffer8zine? hehe.

Frankly, aku takdela baca semua entry dia. but I know la psl dia study kat Russia tu. Tak perasan pulak or terasa yg dia kinda bragging pasal stadi sana. Coz usually I read pasal tips blogging je kat blog tu.

Entahla. Maybe I usually (or try to) look at the glass as hall full, instead of half empty. Also sbb, I was a student too. Masa student, biasala kan ckp pasal U,sbb lom keja lagi.

Or maybe En. Guest kita tu, follower setia yang baca SETIAP entry Ariffshah, sampai dia rasa info pasal Ariffshah belajar di Russia is too much. =) Maybe kalau En.Guest singgah my blog, boleh citer in detail kot..

Tak habis2 blogger popular kena kutuk kan? Kisah blog Ben Nyah pun rasanya ramai yang dah tahu..a funny kinda way untuk luahkan rasa tak suka-I must say.

Apapun, untuk zaman sekarang, I dont think so sesuai lagi untuk cakap "Ala, baru student dah nak berlagak." Sebab antara bloggers I read for tips are those younger than me. Dan jugak my mentor in my work, started his booming career since University life. Now, dia dah berjaya pun.

Hmmm, what say you?

(p/s: aku bukan kaki ampu ye..)

1 comment:

  1. Biasa la tu..ada orang suka ada yang tak..hehe.

    ReplyDelete